Polícia začala v súvislosti so smrteľnou nehodou trestné stíhanie

18.04.2011 Vranov nad Topľou

Vranov nad Topľou 18. apríla - Polícia začala v súvislosti s dopravnou nehodou, ku ktorej došlo dnes približne o 2.00 h vo Vranove nad Topľou, časť Lomnica, trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Pri kolízii motorového vozidla Renault Trafic prišla jedna osoba o život, ďalšia utrpela ľahké zranenia.
\"K nehode došlo tak, že nezistený vodič viedol uvedené motorové vozidlo v smere z Vranova nad Topľou, časť Lomnica do obce Sačurov, pričom po prejazde ľavotočivej zákruty z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel z cesty a vošiel do priekopy,\" informovala Jana Karnišová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
Auto následne podľa jej slov narazilo prednou časťou do svahu priekopy, v dôsledku čoho sa prevrátilo a ostalo stáť prevrátené na pravom boku prednou stranou proti smeru jazdy.
\"Pri dopravnej nehode utrpel 27-ročný muž, bytom Dlhé Klčovo, okres Vranov nad Topľou zranenia, ktorým na mieste podľahol a jeho spolujazdec, 21-ročný muž, bytom Sačurov, utrpel ľahké zranenie s dobou liečenia do siedmich dní.
Muža vo veku 21 rokov podrobili po dopravnej nehode dychovej skúške na zistenie alkoholu s výsledkom 0,94 mg/l,\" doplnila Karnišová s tým, že alkohol u zosnulého spolujazdca bude zisťovaný pri pitve.
\"Celková škoda pri dopravnej nehode bola vyčíslená na približne 15.000 eur,\" uzavrela krajská policajná hovorkyňa. 
 

Vyberte región